sv
LOSVIKA DJURKLINIK, Nykarleby Må - fre 08.00 - 17.30, Lö 09.00 - 14.00
LOSVIKA CITY CLINIC, Jakobstad Må - fre 10.00 - 17.00
sv
LOSVIKA DJURKLINIK, Nykarleby Må - fre 08 - 17, Lö 09 - 14
LOSVIKA CITY CLINIC, Jakobstad Må - fre 10 - 17
sv
vi rekryterar

Bli en del av Losvika teamet!

Losvika djurklinik grundades 2009 av Maria och Lars Losvik. Det hela började med en vision om att ge alla djur god och modern vård baserad på vetenskaplig forskning. Idag har kliniken vuxit till en välutrustad djurklinik som finns i både Forsby i Nykarleby och i Jakobstad. Under högsäsong har kliniken upp till 15 anställda. Intill djurkliniken i Nykarleby finns även det nya ridhuset och träningscentret Losvika ridhus.

På Losvika får du som anställd goda möjligheter till att lära dig nya saker och utvecklas i ditt jobb tack vare det breda urvalet av utrustning. Bakom dig finns ett stort stöd i form av ett härligt team med Veterinärer, djurskötare och receptionister. Vi strävar efter att alltid hålla god hygien på klinikerna, vara tydliga i vår kommunikation internt och med kunder, bemöta patienter med största respekt och skapa långvariga relationer till våra kunder och till vår personal. För oss är det viktigt att personalen känner sig uppskattad och erbjuds vidareutbildning. Vi vet att med ett starkt team kan man lyckas med nästan allt! 💚

 

Vi söker:

Legitimerade Veterinärer

med språkkunskaper i finska, svenska och engelska.

Skicka din fritt formulerade ansökan med CV till maria.losvik@losvika.com

Nu söker vi dig som är legitimerad Veterinär, delar våra värderingar och vill pröva på ett utvecklande jobb i den idylliska landsbygden i Österbotten, Finland. Du bör kunna kommunicera i tal och skrift på finska, svenska och engelska. Skicka in en fritt formulerad ansökan med CV till maria.losvik@losvika.com. De lediga tjänsterna fylls i takt med att rätt personer hittas.

Så här säger vår sommarfågel Paju om Losvika djurklinik:
 
”Det jag tycker om med jobbet och med Losvika är att systemet är mycket välfungerande. Vi har fullt upp, men kommunikationen flyter på bra, allt sköts proffsigt och vi behöver aldrig stressa. Effektivt och avslappnat! Jag hoppas att få lära mig så mycket som möjligt under tiden på Losvika djurklinik och samla på mig så mycket erfarenhet som bara möjligt. Det tror jag kommer att lyckas bra, eftersom det finns breda möjligheter till att utföra olika undersökningar här.”

Har du familj och tvekar över att flytta? Eller är du osäker på hur du skulle trivas i Österbotten i Finland? I Jakobstadsregionen finns gott om arbetsplatser, förmånligt boende och högklassig småbarnspedagogik och undervisning av hög kvalité. Ett liv längs med den finska kusten passar dej perfekt som trivs ute i naturen och vill ha korta avstånd till tjänster och butiker.

För dig som vill läsa mer om Jakobstadsregionen rekommenderar vi denna sida:

LOSVIKA DJURKLINIK, Nykarleby
Må - fre 08.00 - 17.30, Lö 09.00 - 14.00

LOSVIKA CITY CLINIC, Jakobstad
Må - fre 08.00 - 17.30, Lö 10.00 - 17.00